Dilego.ro

Primăvara e aici - ne mutăm în grădină

31.03.2022

0

În sfârșit vă încălziți după o iarnă lungă? Nu așteptați, ștergeți praful de pe scaune și mese și faceți din grădina dvs. un refugiu confortabil pe care întreaga familie îl va iubi. Iar dacă vechea mobilă de grădină s-a uzat, vă putem sfătui cum să alegeți una nouă.

Cum se alege mobilierul de grădină

Scaunele din grădină pot fi la fel de confortabile ca o canapea din camera de zi. Luați în considerare doar două criterii importante atunci când alegeți:

1. Amplasarea

Pentru un loc neprotejat în grădină, mobilierul realizat din cel mai durabil material - ratan artificial - este cu siguranță calea de urmat. Polyrattanul este robust, dar suficient de flexibil pentru a rezista la lumina directă a soarelui, la ploaie sau la zăpadă. În plus, este de asemenea ecologic, non-toxic și reciclabil.

Sub foișor, pe balcon sau pe terasă puteți alege mobilier din orice alt material. Preferați scauneleSET DE GRĂDINĂ CORFU BOX MARO elegante din metal, șezlongurile confortabile din lemn sau mesele din plastic ieftine și fără întreținere? Depinde de gustul și de bugetul dumneavoastră. În orice caz, întotdeauna doriți calitate - mobilier din lemn de esență tare, cum ar fi lemnul de tec sau de salcâm, mobilier din metal bine vopsit, astfel încât să nu ruginească imediat, și mobilier din plastic realizat din materiale mai dure.

2. Întreținere

SET DE GRĂDINĂ DIN LEMN NORDIC FSCFiecare dintre materialele de mai sus are propriile particularități, avantaje și dezavantaje. Avantajul mobilierului din plastic, în afară de prețul său scăzut, este întreținerea sa ușoară. Scaunele și mesele din plastic trebuie doar să fie șterse în mod regulat cu o cârpă moale, de exemplu, folosind apă cu săpun sau un detergent special pentru plastic. Uitați de buretele de sârmă și perii aspre. Acestea ar putea zgâria plasticul și mult mai multă murdărie va începe să se așeze în pliuri.

Un alt material care aproape că nu necesită întreținere este metalul. Mobilierul metalic cu un strat de protecție trebuie doar să fie șters și depozitat într-un loc uscat pentru iarnă. Cu toate acestea, acest lucru se aplică doar până când stratul protector se desprinde, de obicei după ce scaunul a căzut la pământ. Apoi, stratul de acoperire trebuie reînnoit pentru a preveni coroziunea metalului. În cazul în care există mai multe daune, este recomandabil să lăsați mobilierul în grija profesioniștilor.

Mobilierul de grădină din lemn este potrivit pentru cei care se pricep la bricolaj și care nu se SET DE GRĂDINĂ SALVADOR BALCONY - ANTRACIT deranjează să pună mâna pe o pensulă din când în când și să dea mobilierului un ulei sau un lac. Se recomandă utilizarea unui ulei special de conservare a lemnului pentru scaunele, mesele și șezlongurile din lemn de esență tare și lemn străin, în timp ce lemnul de fag sau stejar poate fi, de asemenea, lăcuit. Pentru lemnul de esență moale (molid și pin), se poate folosi un lac. Suprafața lemnului trebuie să fie curată și complet uscată înainte de fiecare aplicare.

Indiferent de tipul de mobilier de grădină pe care îl alegeți, protejați-l întotdeauna de vremea ploioasă, de exemplu, cu o prelată de protecție sau cu un ambalaj, și depozitați-l în garaj sau în casa de grădină atunci când nu stați în grădină. Acest lucru nu numai că va menține mobila curată, dar îi va prelungi și durata de viață.

Înapoi la blog

Discuții articol (0)

Numele dvs.
Introduceți prenumele dvs.
Email de contact
Introduceți adresa dvs. de email
Mesajul dvs.
Introduceți mesajul
Sunt necesare date marcate cu *
Se încarcă
Se încarcă ...