Dilego.ro

Ghivece de flori și cutii pentru grădină - alege-le pe cele potrivite

24.09.2021

0

Ghivece de flori și cutii pentru grădină - alege-le pe cele potrivite

Nu vă puteți lipsi de ele în grădină sau în apartamentul dvs. - ghivece de flori sau cutii sunt necesare pentru legumele pre-cultivate și pentru confortul plantelor de apartament. Cum să le alegi?

Când crești plante, poți, desigur, să ajungi la primul recipient care îți vine la îndemână. Dar ar fi păcat - nu numai că nu ar respecta cerințele de bază pentru o creștere reușită a plantelor, dar nu ar avea niciun efect decorativ. Prin urmare, tratați-vă florile cu o oală potrivită. Cum să alegi?

Dimensiunea ghivecelui de flori

KETER Květináč COZY M závěsný - béžová

 

Înainte de a cumpăra un ghiveci de flori, ia în considerare ce plantă vrei să crești în el. Unele necesită suficient spațiu propriu, altele pot fi montate cu ușurință cu altele. În orice caz, ghiveciul de flori nu trebuie să fie prea mare sau prea mic. Într-o oală mică, florile vor fi aglomerate, într-una mare, bila de rădăcină va crește cu ușurință în detrimentul părții supraterane a plantei.

Solární osvětlení - květináč se změnou barev - 19 x 17 cm

 

Din ce material

Cele mai ieftine sunt, desigur, ghivece de flori din plastic. Cu toate acestea, nu au o durată lungă de viață, cu excepția cazului în care sunt ghivece de flori de calitate, din plastic turnat, potrivite pentru interior și grădină. Un alt material obișnuit este ceramica, fie geamată, fie geamă. Ghivecele cu flori glazurate nu absorb apa si sunt foarte bine intretinute. Ghivecele și cutiile de flori din lemn, din lemn de pin, de exemplu, sunt, de asemenea, foarte decorative. Lemnul este, de asemenea, cel mai comun material pentru producerea paturilor ridicate. De asemenea, puteți încerca ghivece din fibră de sticlă care rezistă vântului, ploii, înghețului și soarelui.     

Dekorativní květinový box - 30 x 17 x 25 cm, modrý

             

Unde cu ei                                                     

Intenționezi să așezi cutiile pe podea, pe perete, pe fereastră sau cauți ghivece de flori suspendate? Fiecare floare necesită condiții diferite pentru creșterea sa, așa că înainte de a cumpăra, gândiți-vă unde să așezați ghiveciul cu planta. Pentru partea însorită a balconului sau terasei, pot fi potrivite ghivecile de auto-udare dintr-un material care nu se va estompa la soare. Pentru partea de nord a casei sau în cazul înghețurilor severe, alegeți ghivece de flori din materiale durabile și rezistente la îngheț.         

 

Alegeți dintre multe tipuri de cutii din lemn, ghivece de flori din plastic mulat și paturi de flori ridicate sau verticale. Plantele dvs. vă vor mulțumi.

 

Înapoi la blog

Discuții articol (0)

Numele dvs.
Introduceți prenumele dvs.
Email de contact
Introduceți adresa dvs. de email
Mesajul dvs.
Introduceți mesajul
Sunt necesare date marcate cu *
Se încarcă
Se încarcă ...