Dilego.ro

Decoratiuni de moda si tabele de Craciun

23.09.2021

0

Decoratiuni de moda si tabele de Craciun

Crăciunul bate deja la ușă, am cumpărat încet cadouri și ne gândim să decorăm interiorul, o masă festivă și cineva chiar și un copac. Știți care sunt tendințele de culoare ale acestui Crăciun? Potrivit unor site-uri cehe, s-ar putea părea că este purpuriu, dar nu este cazul. Și de aceea ți-am pregătit sfaturi despre ce să pufni anul acesta și putem spune deja că vor fi culori magice, plăcute ochilor.

Deci, ce culoare va avea?

Umělý stromek

 

Tendința de Crăciun din acest an este albă și bleumarin. Albastrul închis se amestecă frumos nu numai cu albul, ci și în multe culori precum argintiu, auriu, platiniu, șampanie, roșu sau chiar roșu. În combinație cu alb sau argintiu, seamănă cu un cer de noapte plin de stele. Dimpotrivă, culoarea albă în combinație cu argintul seamănă cu o atingere de îngheț, sau dacă o combinați cu materiale naturale, atunci veți crea lux nordic sau stil Hygge.

Deci, cum să o faci?            

Vánoční dekorace - Vánoční krajina - 10 LED diod

Dacă folosiți ca bază un copac alb cu un lanț LED cu fulgi sau stele albastre, cu siguranță nu veți fi păcăliți, ci dimpotrivă veți orbi cu frumusețea extraordinară a tuturor vizitatorilor.

Pe masă festivă, de culoare albastru închis sau gri-alb, utilizați fire LED  

Luxusní kulatá dvoustěnná sklenička na nápoje BULBUS - dárková sada 2kssau sticlă solară agățată ca decor neobișnuit pentru masă de Crăciun, care va străluci astfel prin magie.   

 

Dacă adăugați materiale albe materialelor naturale, cum ar fi o coroană simplă de Advent, un castron din lemn sau un decor de peisaj de Crăciun din lemn, sticlă, porțelan sau piatră, atunci masă va semăna cu stilul scandinav, care este simplu, dar și foarte design și atemporal , și transformă sărbătorile în irepetabile cu atmosfera sa confortabilă.

Cu toate acestea, dacă nu doriți neapărat să urmați tendințele, atunci culorile clasice de Crăciun precum roșu, verde și alb vor fi în continuare culori pe care cu siguranță nu le puteți lăsa deoparte.

Prostírání

Dacă vă place Crăciunul tradițional, preferați porțelanul alb fin, pe care îl veți însufleți cu elemente roșii sau verzi de asezări, față de masă sau decorațiuni și dantelă delicată, iar masă voastră festivă va fi la fel de renumită ca masă în culori moderne.

 

 

Înapoi la blog

Discuții articol (0)

Numele dvs.
Introduceți prenumele dvs.
Email de contact
Introduceți adresa dvs. de email
Mesajul dvs.
Introduceți mesajul
Sunt necesare date marcate cu *
Se încarcă
Se încarcă ...